nedelja, 21. september 2008

Tisoč CD-jev na kupu

Zadnje čase se dogaja toliko vsega, da (spet) akutno zmanjkuje časa za blog(anje). :P A nič ne de, situacija se zdaj vendarle malo umirja, tako da se ponovno obetajo nekolikanj bolj rožnati časi. :-)

V novem stanovanju v Hotedršici se mi je končno uresničila še ena dolgoletna želja, namreč da bi imel stojalo, na katero bi lahko spravil čisto vse svoje CD-je, pa da bi prostora vseeno ostalo še za nekaj njih, saj je moja zbirka v stalnem porastu. Tako stojalo oz. regal zdaj končno imam, na njem je skoraj 1400 "parkirnih mest" za CD-je, od katerih jih je trenutno zasedenih že okrog 1000. Toliko plošč na kupu izgleda res čudovito; pravi avdiofilski razgled! :-) Evo, še fotka, da se prepričate še sami.

Ker bo ura kmalu ena zjutraj, se zdajle odpravljam spat, več o vsem (npr. stanovanju, volitvah in Slovenski popevki) pa ob prihodnji(h) priliki/-ah. :-) Uživajte, se beremo!

2 komentarja:

Ulmiel pravi ...

Whoa, sam res lepo zgleda. <3 :) Pa jih zlagaš po kakem sistemu al sam na random not mečeš? Tole urejat po abecedi se mi zdi skorajda samomorilsko. ;)

Tine pravi ...

Ja porkaduš, en sistem pa ja mora biti pri toliko CD-jih! :-) Zložene imam v bistvu po zvrsteh, pa mogoče še malo znotraj zvrsti po kakšnem dodatnem sistemu (npr. kronološko, po izvajalcih ...).

Sicer si od zgoraj navzdol sledijo takole: pihalna glasba - jazz - klasika - filmska glasba - pop, rock in new age - metal - slovenska glasba. Čisto pri tleh sem pa milostno odstopil še Urški nekaj malega prostora za njene CD-je. :D