petek, 26. junij 2009

Fak, nenadoma je umrl Michael Jackson


Jebemti, ne morem verjeti, da Michaela Jacksona ni več. Včeraj mu je nenadoma odpovedalo srce in čeprav ga je njegov osebni zdravnik začel oživljati takorekoč takoj, z oživljanjem pa so nadaljevali še celo uro po prihodu v bolnišnico, mu ni bilo pomoči. Star je bil 50 let.

Brigajo me škandali, ki so se ves čas pletli okrog njega, brigajo me desetine plastičnih operacij in odpadanje nosu - človek je bil en največjih in najbolj izjemnih glasbenikov vseh časov in njegova plošča Thriller, ki jo ravnokar poslušam v njegov spomin in katere naslovnico vidite zgoraj, skoraj 27 let po izidu še vedno ostaja najbolje prodajan album vseh časov (cca. 109 milijonov prodanih izvodov; Back in Black, ki mu sledi, ima "samo" 45 milijonov).

Zato, Michael, requiescas in pace. Glasbeniki odhajajo, njihova glasba pa je večna.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Osebno sm bolj v rockerskih vodah in Jacksona nism nikol preveč poslušala. poznam tistekomade, ki so bli nekako najbolj predvajani to bo pa tud to.Pa mi ga je vseeno žal. res je bil Kralj popa in večno bo bil.

Iztok Gartner pravi ...

Lep zapis.

lolipopppppp pravi ...

drgac je bil str 51 pa ce si tak njegou fen ( k js nism) bi to lah vedu....

Tine pravi ...

Lizika, kot prvo: nikjer nisem napisal, da sem bil fan MJ. Preberi blog še enkrat. Kot drugo: MJ se je rodil 29. avgusta 1958 in umrl 25. junija 2009, torej dobra dva meseca pred svojim 51. rojstnim dnevom. Kot tretje: najlažje je biti anonimen in stresati agresivne komentarje. Komentatorjev, kot si ti, ne potrebujem.